Αδερφός Λιγνάδη: Μην παρενοχλείτε την οικογένειά μας – Η μητέρα μου είναι κατάκοιτη

Έκκληση στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία απηύθυνε ο Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη-ηθοποιού για βιασμούς κατά συρροή.

Με δήλωσή του στο «Πρωινό», ο Γιάννης Λιγνάδης ανέφερε πως η μητέρα του είναι κατάκοιτη και φορτίζεται συναισθηματικά με όλα όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η δήλωση του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδερφού μου, Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ΄ οιοδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και τον χώρο της εργασίας μου, την οικεία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ