ΑΕΚ: Πλησιάζει όλο και περισσότερο στην παραμονή ο Βράνιες

Η ΑΕΚ πέρα από την ενίσχυση της το φετινό καλοκαίρι θέλει να διατηρήσει ακέραιο όλο τον κορμό της, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη τη νέα σεζόν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ανάμεσα λοιπόν στις προτεραιότητες της Ένωσης και το Ίλια Ίβιτς είναι και η παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άντερλεχτ τον δεσμεύει με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού, παρόλα αυτά η Ένωση έχει τα δικά της θετικά στην υπόθεση του Βόσνιου ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Πιο συγκεκριμένα, η οριστική διακοπή του βελγικού πρωταθλήματος εξυπηρετεί την επιθυμία της ΑΕΚ για παραμονή του Βράνιες. Αυτό συνέβη διότι η Άντερλεχτ τερμάτισε όγδοη και άρα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντέξει μεγάλα συμβόλαια, όπως αυτό του Βόσνιου στόπερ που αμείβεται με 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Βέβαια, ούτε η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, αφού και φέτος μοιράστηκαν το ποσό με την Άντερλεχτ, με την Ένωση πλέον να θέλει να βρει τη «χρυσή» τομή με τους Βέλγους για το συμβόλαιο του, είτε καταθέτοντας μια καλή πρόταση, ή αν ο Βράνιες ρίξει αρκετά το κασέ του.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ