ΑΕΛ: Όταν τα γεγονότα διαψεύδουν τις δηλώσεις

Είναι σύνηθες φαινόμενο να εξαπολύει επιθέσεις ο Αλέξης Κούγιας. Οι αποδέκτες πολλοί κατά καιρούς. Κάποια στιγμή θα έπαιρνε η μπάλα και το Sportime, ένα Μέσο που ουδέποτε ήρθε σε ρήξη με την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά τα βέλη που δεχόμαστε δεν είναι λίγα. Ειπώθηκε και ότι «όλο το ρεπορτάζ που αναφέρετε σε εμάς είναι ανακριβές».

Μία μέρα μετά η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζανλούκα Φέστα. Ποιο ήταν το Μέσο που αποκάλυψε ότι «παίζει» η περίπτωση του Ιταλού από το βράδυ του Σαββάτου (16/1) όταν ο Γιάννης Τάτσης είχε -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση- παραιτηθεί; Καλά μαντέψατε. Και δεν είναι μόνο αυτό, το Sportime αποκάλυψε και δύο από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Άρα δύσκολο να είναι όλα ανακρίβειες. Λάθη κάνουμε, φυσικά, όπως όλοι. Ανακρίβειες θα γραφτούν κάποιες φορές, αλλά πού και πού γράφουμε και κάτι σωστό όπως φαίνεται…

Από εκεί και πέρα, επειδή ουσιαστικά το Sportime χαρακτηρίστηκε αναξιόπιστο και επειδή ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας πολύπειρος παράγοντας με δεκάδες επαφές στον χώρο, θα εκφράσουμε κάποιες απορίες. Ενδεχομένως να ξέρει κάτι περισσότερο.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ