Αρχική Αθλητισμός Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνεται ξανά για Ντουρμισάι

Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνεται ξανά για Ντουρμισάι

Ιδανικά ο Απόλλων Σμύρνης θα ήθελε να αποκτήσει έναν φορ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο πιο σύνθετο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης έχει δύο επιθετικούς με συμβόλαια εξαψήφια. Δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί τρίτος, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση με έναν εκ των δύο.

Από τον Μάιο ξεκαθαρίσαμε πως όλα μπορούν να συμβούν με τους Αμπιόλα Ντάουντα και Νίκο Ιωαννίδη. Όπως δεν πρέπει να αποκλειστεί το να μείνουν αμφότεροι έτσι δεν θεωρείται σίγουρο και το ποιος θα αποχωρήσει. Βγαίνει προς τα έξω πως φευγάτος είναι ο Ντάουντα, αλλά αν δεν βρει αυτό που ψάχνει, δεν είναι τόσο απλό να σπάσει το συμβόλαιό του. Επιπλέον, υπήρξε κινητικότητα και για τον Ιωαννίδη. Απορρίφθηκε και πρόταση κάποια στιγμή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Συνεπώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες.

Εννοείται, πάντως, πως στη Ριζούπολη εξετάζουν υποθέσεις επιθετικών. Με κάποιους έχουν γίνει και επαφές. Μία περίπτωση που αρέσει είναι του Φιορίν Ντουρμισάι. Θα πρέπει, βέβαια, ο Ολυμπιακός να τον αφήσει ελεύθερο και ταυτόχρονα να τον πείσει ο Απόλλων Σμύρνης πως είναι καλύτερο να παραμείνει εντός των συνόρων και να ψάξει με τα «κυανόλευκα» το δικό του restart. Και πέρυσι είχαν ψαχτεί στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Αλβανό φορ, αλλά χωρίς επιτυχία.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ