1. Ο ανώριμος

Πολλές φορές οι ανώριμοι άντρες είναι χαρισματικοί, διασκεδαστικοί και αρκετά γοητευτικοί.

Αυτό το είδος άντρα είναι το απόλυτο χάσιμο χρόνου για μια γυναίκα που θέλει κάτι σοβαρό. Έχει τη δικαιολογία στο τσεπάκι του και πάντα φαίνεται τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τη σύντροφό του.

Το πρόβλημα είναι ότι τους αρέσει τόσο πολύ να ζουν τη στιγμή, που δεν ανέχονται κανενός είδους πίεση. Θέλουν να αφήνουν τα πράγματα να κυλάνε χωρίς σχέδια για το μέλλον. Και το να μην μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον δεν θα οδηγήσει τη σχέση σας πουθενά.

2. Ο τελειομανής / εργασιομανής

Είναι ωραίο να είναι κανείς εργατικός και να αγαπάει τη δουλειά του. Αλλά συνήθως, ειδικά όταν κάποιος είναι νέος, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην καριέρα του αδιαφορώντας για μια σταθερή σχέση.

Θα τον καταλάβετε από το πόσο πολυάσχολος είναι συνεχώς, εκτός από όταν σας καλεί για καμιά…βραδινή επίσκεψη. Μία στις τόσες μπορεί να βγείτε και για ένα κανονικό ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ, αλλά και πάλι θα κάνει τόσο όσο προκειμένου να σας κρατήσει stand by. Οι άντρες αυτοί στην πραγματικότητα βρίσκουν χρόνο μόνο όταν μια γυναίκα τους ενδιαφέρει αληθινά.

Το πραγματικό πρόβλημα όμως με τον εργασιομανή τύπο είναι ότι καταλαβαίνει τι πραγματικά αξίζει όταν είναι πια αργά. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά σπάνια ένας τέτοιος άντρας είναι ικανός να χτίσει μια υγιή σχέση ή έναν επιτυχημένο γάμο. Συνήθως βλέπει το φλερτ σαν παιχνίδι και τη γυναίκα σαν μια πρόκληση που πρέπει να κερδίσει.

3. Ο παίκτης

Είναι ο τύπος άντρα που οι γυναίκες αποφεύγουν όσο τίποτα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τον καταλάβουν.

Γιατί ο «παίκτης» δεν πλασάρει τον εαυτό του ως τέτοιον. Αντίθετα, είναι καλά εξασκημένος στο να λέει σε μία γυναίκα αυτό που θέλει να ακούσει.

Αν όμως ακούσετε προσεκτικά, θα βρείτε ένα κοινό στοιχείο στις συζητήσεις σας με αυτού του είδους τους άντρες. Δεν σας περιλαμβάνουν στα σχέδια τους και γενικότερα δεν έχουν σχέδια!



agrinio24.gr