Βραζιλία: Άπιστευτο-Ελικόπτερο με εμβόλια προσγειώθηκε στο γήπεδο! (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που έγινε στην Βραζιλία, όταν ελικόπτερο που μετέφερε εμβόλια προσγειώθηκε στο γήπεδο κατά την προθέρμανση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Βραζιλία: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Βραζιλία όταν ένα ελικόπτερο που μετέφερε εμβόλια, προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι παίκτες των Βιτόρια και Ατλέτικο για το πρωτάθλημα της Μπαΐα στην Βραζιλία διέκοψαν για λίγο το ζέσταμά τους πριν από το ματς, καθώς προσγειώθηκε στο γήπεδο ελικόπτερο με εμβόλια κατά του κορονοϊού!

Ελικόπτερο της Αστυνομίας είχε προγραμματίσει να προσγειωθεί εντός του γηπέδου όπου επρόκειτο να διεξαχθεί το ματς της Ατλέτικο κόντρα στην Βιτόρια (η τελευταία επικράτησε 2-1), ωστόσο, η ώρα ήταν τέτοια που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή τους.

Ενημερώθηκαν ν’ απομακρυνθούν βλέποντας και το ελικόπτερο να πετάει πάνω από το σημείο, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά οι παίκτες να σταματήσουν, να γίνει η παράδοση των εμβολίων στην αρμόδια αρχή εντός του γηπέδου και μετά από λίγα λεπτά όλα ήταν ξανά σε θέση για να φιλοξενηθεί το ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

sportime.gr
Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ