Γιατί τον Ιούλιο έχουμε αυξημένη ερωτική διάθεση;

Κι όμως υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας όπου τα ζευγάρια «συγχρονίζουν» τις σεξουαλικές ζωές τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τη LoveHoney.

Η βρετανική εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι τείνουν να έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα τον Ιούλιο σε σχέση με τους άλλους μήνες. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα, ζευγάρια και ελεύθεροι, και ερωτήθηκαν σχετικά με το πόσο συχνά κάνουν σεξ κάθε μήνα του έτους αλλά και ποιον μήνα βρίσκουν πιο σέξι.

Το 22% των ζευγαριών απάντησαν ότι ο Ιούλιος είναι ο πιο σέξι μήνας και η σεξουαλική δραστηριότητά τους πιο έντονη, λόγω του ότι είναι πιο «χαλαροί» ενώ υπάρχει και η προοπτική των καλοκαιρινών διακοπών.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι τον έβδομο μήνα του έτους κάνουν σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα, τον Αύγουστο κατά μέσο όρο 3,7 φορές την εβδομάδα και τον Ιούνιο 3,2 φορές την εβδομάδα.

Ο Αύγουστος που έρχεται δεύτερος συνδέεται πιθανώς με το γεγονός ότι σχεδόν τα 2/3 των ζευγαριών είπαν ότι κάνουν περισσότερο σεξ όταν είναι σε διακοπές. Το 26% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν σεξ περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους επειδή έχουν περισσότερο χρόνο.

govastileto.gr


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ