Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση των κοινωνικών λειτουργών για το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της – μόλις ενός έτους Λυδίας, κόρης της άδικας δολοφονημένης Καρολάιν και του 32χρονου συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με το MEGA.

Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η οικογένεια της Κάρολαϊν θέλει να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια του μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το περιβάλλον της μητέρας είναι το πιο κατάλληλο, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Την ίδια στιγμή και -με τα έως τώρα δεδομένα- η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχει καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Ανηλίκων για συνεπιμέλεια του παιδιού. Ωστόσο, η συνεπιμέλεια πρακτικά είναι δύσκολη, καθώς η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν ζει στην Αλόννησο και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ