Γλυκά Νερά: Μαρτυρία για ύποπτο όχημα – Περιμένουν το DNA οι Αρχές

Την ίδια στιγμή που αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, το κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιών παραμένει στον τόπο της τραγωδίας ερευνώντας για κάποιο στοιχεία που μπορεί να τους έχει διαφύγει. Πάντως, τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κακοποιοί να προδοθούν και από το γενετικό υλικό που ενδεχομένως να άφησαν στο σπίτι κατά την διάρκεια της παραμονής τους.

Ένας γείτονας της οικογένειας που μίλησε στην ΕΡΤ έκανε λόγω για ένα πολύ παλιό audi με τρεις επιβαίνοντες που κυκλοφορούσαν προ ημερών στην περιοχή. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που ίσως βοηθήσει στον εντοπισμό του οχήματος των δραστών.

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν ήδη περιορίσει την λίστα των υπόπτων, με τους βαρυποινίτες από Βαλκάνια, που είναι πιθανότατα σεσημασμένοι, να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Στην διάθεσή τους έχουν και οπτικό υλικό, που έχει καταγράψει έναν ύποπτο να κινείται σε μικρή απόσταση από το σπίτι τις επίμαχες ώρες (5-6 το πρωί της περασμένης Τρίτης).

Την ίδια στιγμή ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει σήματα κινητών και για τον εντοπισμό σημάτων κινητών τηλεφώνων που δεν ανήκουν σε ντόπιους. Σ’ αυτή την προσπάθεια βοηθάει πολύ το γεγονός πως η περιοχή δεν έχει πολλούς κατοίκους και πως η ληστεία έγινε στις 05.00π.μ., που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος έξω. Έτσι, μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν οι εκπομπές από τα ύποπτα κινητά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, μπορεί να επικοινωνεί στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-64.42.694 και 210-64.11.111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ