Γλυκά Νερά: Ο μάρτυρας που μπορεί να «ξεκλειδώσει» την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αφού σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου η ελληνική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες από τον χώρο των ποινικών και έχει στα χέρια της μια κατάθεση ενός μάρτυρα, που ίσως είναι καθοριστική στην επίλυση της υπόθεσης.

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν μιλώντας στην ίδια εκπομπή εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξεύρεση των δολοφόνων της γυναίκας του.

«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

«Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Μάλιστα, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενδελεχώς άλλη μία φορά τι συνέβη εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, αφού οι Αρχές θέλουν να σιγουρευτούν πως δεν έχουν αγνοήσει κάποια λεπτομέρεια που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ