Γλυκά Νερά: Τι είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

«Όλα καταδεικνύουν πως είμαστε πάρα πολύ κοντά στην εξιχνίαση. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο νέος υπαστυνόμος εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής αστυνομίας με την συνεργάτιδά του (επίσης υπαστυνόμο) δεν θα φύγουν μέχρι το βράδυ από την ΓΑΔΑ, καθώς μπορεί να χρειαστεί να κάνουν εκ νέου δηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα άρχισαν να τρέχουν με τρομακτική ταχύτητα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να δένουν την υπόθεση με διάφορα τεχνικά στοιχεία και με διάφορα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι συνάδελφοί μου. Από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω».

Σε ερώτηση για το αν έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στο ποιος είναι ο δολοφόνος απάντησε «Δεν είναι τυχαίο που στείλαμε το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας να μας φέρει τον πιλότο. Από κει και πέρα πρέπει να γίνουν κάποιες ιδιαίτερες διευκρινίσεις και να γίνει μια σοβαρή δουλειά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται. Όλο αυτό κάπου θα καταλήξει. Όλα αυτά θα γνωστοποιηθούν και σε σας από τα στόματα των εκπροσώπων του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας. Απλά θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Η υπόθεση δένεται με ομολογία ή ακράδαντα στοιχεία τα οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει».

Σχετικά με την απάντηση του πιλότου στην μητέρα της Καρολάιν, όταν τον ρώτησε γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα οι Αρχές επισήμανε «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω δημοσίως τι υπάρχει. Υπάρχουν αξιωματικοί που δουλεύουν πάνω στην υπόθεση. Τα πιο λαμπερά και τα πιο κοφτερά μυαλά βρίσκονται μαζί με τον πιλότο αυτή τη στιγμή».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ