Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού για την Καρολάιν

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε πολύωρη κατάθεση στον 12ο ανακριτή Παναγιώτη Παναγιώτου που διερευνά την υπόθεση, σύμφωνα με το In.gr.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας μοιάζει να μίλησε διεξοδικά για όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού, πάνω από 10, από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Η Καρολάιν είχε μιλήσει στην κα Μυλωνοπούλου για «απέχθεια» στον σύζυγο της αλλά και για κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Παράλληλα, προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες από την κα Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη που σκότωσε και τι προτίθεται ν αναφέρει στις αστυνομικές αρχές καθώς δεν γνώριζε ότι η κα Μυλωνοπούλου είχε ωστόσο ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής .

Αίσθηση προξενεί το γεγονός ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η «ληστρική» επίθεση, σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ, στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από άτομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου κι οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στην σύμβουλο ψυχικής υγείας για την πρώτη κατάθεση της στην ΕΛΑΣ κι αν υπήρξε άτυπη ενημέρωση των αστυνομικών για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, όπως φέρεται να έχει πει η δικηγόρος της συμβούλου κα Σταματία Μάρκου.

Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο και το οποίο προκύπτει κι από ενημέρωση των αστυνομικών αρχών είναι ότι η κ Μυλωνοπουλου φέρευαι να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Με στόχο αυτών των τηλεφωνημάτων –με απόκρυψη αριθμού- να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές αυτά τα τηλεφωνήματα θα αποτελέσουν κι αντικείμενο ενδιαφέροντος και του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση.

Ο κ. Παναγιώτου θα εξετάσει τα ζητήματα οικονομικών συναλλαγών του πιλότου, τις προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την άτυχη Καρολάιν και τον τρόπο που διεκόπησαν οι συνεδρίες με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ