Γλυκά Νερά: Τι προκύπτει από την άρση τραπεζικού απορρήτου του πιλότου

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του πιλότου στα Γλυκά Νερά που σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους ρίχνει φως στα σενάρια που είχαν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του αλλά και για τις σχέσεις του με την 20χρονη.

Η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, αλλά από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Επιπλέον, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά οι πτήσεις που είχε κάνει με το ελικόπτερο ο 33χρονος, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες, ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, με σκοπό να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ