Γυναίκα κέρδισε 26 εκ. ευρώ σε λοταρία, αλλά… έπλυνε το δελτίο

Στο Λος Άντζελες πωλήθηκε το τυχερό δελτίο SuperLotto Plus της 14 Νοέμβρη και η 13η του Μαϊου ήταν η τελευταία μέρα που θα μπορούσε να εισπραχθεί από τον υπερτυχερό.

Το δελτίο έδινε το τεράστιο ποσό των 26 εκατ. δολάρια.

Μια υπάλληλος του πολυκαταστήματος στο Νόργουοκλ του Λος Άντζελες ανέφερε ότι μια γυναίκα ήρθε στο μαγαζί συγκλονισμένη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα εξήγησε στους υπαλλήλους ότι είχε βάλει το τυχερό δελτίο στο παντελόνι της και τα έπλυνε στο πλυντήριο.

Ο διευθυντής του καταστήματος ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι KTLA-TV ότι βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα που αγόρασε το δελτίο και είναι γνωστή στο προσωπικό του μαγαζιού.

Αντίγραφο του βίντεο παραδόθηκε στους υπεύθυνους της εταιρείας που διοργανώνει τη λοταρία και ο ισχυρισμός θα ερευνηθεί, σχολίασε η εκπρόσωπος της California Lottery, Κάθι Τζόνστον.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρουν πως κάποιος που πιστεύει ότι είναι νικητής πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση για την καταβολή των κερδών.

Ωστόσο, αν κάποιος χάσει το δελτίο, πρέπει να παρέχει αποδείξεις ότι του άνηκε, όπως μια φωτογραφία της μπροστινής και πίσω όψης του δελτίου. Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 23, 36, 12, 31, 13 και τζόκερ το 10.

Το συνολικό ποσό των 26 εκατ. δολαρίων θα καταβληθεί σε ετήσιες δόσεις, ενώ υπάρχει η επιλογή της εφάπαξ καταβολής, με τα κέρδη να πέφτουν στα 19,7 εκατ.Εάν τα κέρδη δεν διεκδικηθούν από κάποιον, τα 19,7 εκατ. θα δοθούν σε δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια.

Δείτε το βίντεο:


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ