Δημήτρης Άνθης: Η απάντηση στον 37χρονο ηθοποιό που αρνείται τον βιασμό

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram απαντά ο Δημήτρης Άνθης, στον γνωστό 37χρονο ηθοποιό, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Άνθης έγραψε στο Instagram:

«Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που το μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… 

Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social, και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουν οι ίδιοι και να μην αλλάξουν. Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν αλλά έχω αξίες και ηθική και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει.

Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

Στην Σίσσυ Χρηστίδου και το Openέδωσε αρχικά συνέντευξη ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό 37χρονο σήμερα ηθοποιό, ο οποίος σύμφωνα με τον Άνθη ήταν το δεύτερο πρόσωπο στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρόσωπο αυτό που στην ιστορία του Νίκου Σ. ήταν το άλλο θύμα – και είναι σήμερα γνωστός ηθοποιός – αργότερα κακοποίησε σεξουαλικά τον Δημήτρη Άνθη.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ