Αρχική Αθλητισμός Ενκουντού: Η Μπεσίκτας απέρριψε την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός

Ενκουντού: Η Μπεσίκτας απέρριψε την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός

Ο Κέβιν Ενκουντού παραμένει στο κάδρο και ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για δανεισμό στην Μπεσίκτας, την οποία και απέρριψε.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει από το ραντάρ του τον Ενκουντού. Μάλιστα στην Τουρκία αναφέρουν πως έκανε πρόταση δανεισμού στην Μπεσίκτας, Η οποία απορρίφθηκε από την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Με βάση τα όσα λένε στην γειτονική χώρα οι Πειραιώτες δεν άφησαν πίσω το θέμα με τον Ενκουντού. Και το παλεύουν για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό πως ο 26χρονος εξτρέμ αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Και τον έχει τοποθετήσει ψηλά στις προτιμήσεις του.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός το ψάχνουν σε όλες τις πλευρές για να ενισχυθεί στα άκρα. Γιατί έχει δείξει το ενδιαφέρον του και για τον Κριστιάν Παβόν. Μια δύσκολη περίπτωση που ωστόσο δεν την έχει αφήσει πίσω.

Για να έρθει στο προσκήνιο και ο Ενκουντού. Τον οποίο επιχείρησε να πάρει και πέρσι.

Στην παρούσα φάση η πληροφόρηση έρχεται από την Τουρκία. Για την πρόταση που έκαναν οι Πειραιώτες. Γιατί δεν επιβεβαιώνεται από την Ελλάδα κάτι τέτοιο. Δεν διαψεύδεται όμως.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν τον έχει βγάλει από την λίστα του. Είναι προσιτά ποιο οικονομικός. Δεν αποκλείεται να δουλεύει παράλληλα την συγκεκριμένη υπόθεση και με άλλες. Όπως και με τον Ονιεκούρου. Που όσο δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του, τόσο θα ρίχνει ματιές ο Ολυμπιακός, προς τον Νιγηριανό εξτρέμ.
Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ