Εντάσεις και διαφωνίες για τα εμβόλια στο Kalokairi #Not με καλεσμένο τον Πατούλη

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Kalokairi #Not παρευρέθηκε ο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τον κατ’ οίκον εμβολιασμό. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγανε όσο ομαλά θα φανταζόταν κανείς με τις ενστάσεις περί εμβολίων να οδηγούν σε λογομαχία.

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Πατούλη η οποία ήταν η εξής: «Πιστεύετε ότι το κίνητρο του κόσμου ώστε να εμβολιαστεί είναι η σωστότερη ενημέρωση, είναι ο φόβος, είναι ότι τα κρούσματα αφορούν μικρότερες ηλικιακές ομάδες και μας πιάνει όλους ένα μεγαλύτερο άγχος, είναι η ανάγκη μας να πάμε διακοπές, είναι η κοινωνική ευθύνη, τι από αυτά παίζει ρόλο;»

«Εγώ πιστεύω ότι είναι όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά. Για να μπορέσουν να πάνε μπροστά οι κοινωνίες χρειάζεται ο κόσμος να εμβολιαστεί. Είναι σίγουρο, επίσης, ότι το εμβόλιο δεν δημιουργεί προβλήματα και δυστυχώς έχουν ακουστεί μη επιστημονικές παραφωνίες ότι στειρώνονται οι γυναίκες, παθαίνουν καρδιοπάθειες οι άντρες» απάντησε ο κ. Πατούλης.

Τότε, τον λόγο πήρε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία…άστραψε και βρόντηξε. Σε έντονο ύφος λοιπόν η συνεργάτιδα της εκπομπής τοποθετήθηκε. «Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;» ανταπάντησε ο κ. Πατούλης, με την κουβέντα ωστόσο να μη σταματά εκεί.

«Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα»

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τότε, ο κ. Πατούλης συνέχισε: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

«Ποια παραφιλολογία; Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω γιατί έχω μια οικογένεια και έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί» συνέχισε η δημοσιογράφος, κορυφώνοντάς την ένταση.

Τότε, το λόγο πήρε η Ελένη Τσολάκη, η οποία παρενέβη και είπε απευθυνόμενη στην Τζωρτζέλα: «Το να επηρεάζουμε κόσμο και να τα βάζουμε όλα σε ένα σακί δεν είναι σωστό. Κάθε άνθρωπος οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του. Δε μπορεί ο κύριος Πατούλης να σου κάνει μια μαζική διάγνωση για όλους τους ανθρώπους».

«Μη φωνάζετε πρωί πρωί. Έχουμε βάλει τον άνθρωπο και τον πυροβολούμε…» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και τότε τα… αίματα άναψαν! «Είσαι δικηγόρος του κυρίου Πατούλη; Κάνεις δημόσιες σχέσεις;» απάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Δείτε παρακάτω όλη τη συζήτηση παρακάτω:


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ