Εφιάλτης για 19χρονη: 31χρονος την εξέδιδε σε σπίτια, ξενοδοχεία και οίκους ανοχής της Αθήνας

Η νεαρή κοπέλα γνώρισε τον 31χρονο άνδρα σε άλλη χώρα πριν δύο χρόνια, όταν εκείνος την προσέγγισε και με ψεύτικες υποσχέσεις την έπεισε να ταξιδέψει μαζί του στην Ελλάδα.

Όταν έφτασαν στη χώρα μας ο δράστης παρακράτησε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και αρχικά την εγκατέστησε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Έπειτα, τη μετέφερε σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα.

Την εξέδιδε καθημερινά

Σε καθημερινή βάση, ο 31χρονος τη μετέφερε σε οίκους ανοχήςξενοδοχεία και οικίες για ερωτικά ραντεβού που ο ίδιος είχε κανονίσει.

Μάλιστα, παρακρατούσε μέρος των εσόδων της προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση της, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση είναι και μία 33χρονη αλλοδαπή, η οποία έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.

Στα χέρια των Αρχών ο 31χρονος

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ο κατηγορούμενος κατελήφθη να μεταφέρει το θύμα από διαμέρισμα σε ξενοδοχείο της περιοχής του κέντρου της Αθήνας, με σκοπό να πραγματοποιήσει ερωτικό ραντεβού, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωναέγγραφα του θύματός του και 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στην παθούσα παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ