Ζητούσε πληροφορίες για τη δολοφονία του και την είχε οργανώσει η ίδια!

Η σύζυγος ενός στελέχους των American Airlines, ο οποίος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι τους στο Τέξας, έπαιζε την θλιμμένη χήρα στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, είχε σχέση με τον ύποπτο για τη δολοφονία του.   

Η Τζένιφερ Λιν Φέιθ, 48 ετών, κατηγορήθηκε για απόκρυψη στοιχείων που θα διευκόλυναν στη σύλληψη του δολοφόνου του συζύγου της Τζέιμς Φέιθ, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν το αγόρι της από τα σχολικά χρόνια. Ο Τζέιμς Φέιθ, IT σύμβουλος των αμερικανών αερογραμμών, πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν για βόλτα με τη σύζυγο του και το σκύλο τους στην ευρύτερη γειτονιά τους.

Όλη τη χρονική περίοδο που ο φόνος του έμενε ανεξιχνίαστος, όπως γράφει η New York Post, η χήρα του έβγαινε στα κανάλια και απηύθυνε έκκληση σε όποιον είχε στοιχεία σχετικά με την υπόθεση να μιλήσει στις αρχές.

Η αστυνομική έρευνα κατέληξε ότι δράστης είναι ο Ντάριν Ρούμπεν Λόπεζ, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε ρομαντική σχέση με τη χήρα όταν ήταν συμμαθητές στο ίδιο σχολείο.

Λίγο αργότερα οι αρχές ανακάλυψαν ότι ανάμεσα τους είχαν ανταλλάξει 14.363 τηλέφωνα και μηνύματα τον μήνα πριν τη διενέργεια του εγκλήματος. Η έρευνα τους αποκάλυψε ότι εκείνη τον καθοδηγούσε στην περίπτωση που έφταναν σε εκείνον οι αρχές, να πει ότι είναι ένας θλιμμένος διαζευγμένος άνδρας, γι’ αυτό και είχαν επικοινωνία, ενώ επί της ουσίας η ίδια τον έβαλε να σκοτώσει το σύζυγο της για να πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής του.

vradini.gr


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ