Ηλιούπολη: Πληροφορίες για εμπλοκή κι άλλων αστυνομικών

Η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας, θύμα μαστροπείας με τον 39χρο αστυνομικό στην Ηλιούπολη, τόνισε στο Mega ότι υπάρχουν πληροφορίες για συμμετοχή και άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα trafficking.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού που έχει συλληφθεί.

Η δικηγόρος της κοπέλας είπε ότι οι πληροφορίες της έχουν μεταφερθεί από γυναίκες που είχαν πέσει στα «δίχτυα» του κυκλώματος μαστροπείας.

Σε αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αστυνομικός που συνελήφθη και κατηγορείται για 14 κακουργήματα.

Η Αντωνία Λεγάκη τόνισε επίσης ότι ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί επί της ουσίας συμπεριφερόταν χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν.

«Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο.

Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο», είπε η δικηγόρος.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο γραφείο της από τρεις κοπέλες θύματα επίσης του κυκλώματος μαστροπείας, είπε χαρακτηριστικά: «Οι καταγγελίες που έχω είναι πανομοιότυπες. Για βασανισμούς και ξύλο. Μιλάμε για αιχμαλωσία και trafficking, μιλάμε για βασανισμό, μιλάμε για ξύλο, μιλάμε για ακραία πράγματα. Μιλάμε για ανθρώπους που αιχμαλωτίζονται και αναγκάζονται να εκδίδονται. Αυτό είναι το σημείο που ενώνει τις καταγγέλλουσες».

Εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες, μια ακόμα κοπέλα θα προσφύγει στο γραφείο του ανακριτή και θα καταθέσει τι υπέστη από το δυσώδες κύκλωμα.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ