Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια σήμερα ο τρίτος κατηγορούμενος

Στην ανακρίτρια θα βρεθεί σήμερα (16 Ιουλίου) ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Η κοπέλα κακοποιήθηκε από τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την εξέδιδε.

Ο 32χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης, την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο … με έβαζε να κάνω και ο…, 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα.

Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο… μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία.

Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» ανέφερε στην κατάθεση της η νεαρή γυναίκα».

Ο 39χρονος καταγγέλλεται για βιαιοπραγίες εναντίον της πρώην συζύγου του ώστε να την απομακρύνει από την ανήλικη κόρη τους και να έχει εκείνος την αποκλειστική επιμέλεια.

Στο Mega αναφέρθηκε ότι η μητέρα, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, από φόβο δεν πήγε στις αρχές, ενώ επικοινωνούσε με το παιδί όταν της το επέτρεπε ο 39χρονος.

Ωστόσο, μετά την κατάθεση της 19χρονης που βίωσε την κόλαση στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, η μητέρα, θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού.

Το ερώτημα είναι αν το 9χρονο κορίτσι είδε με τα μάτια του όσα φρικτά έλαβαν χώρα στο κολαστήριο της Ηλιούπολης.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ