ΗΠΑ: Ήταν φίλες 9 χρόνια χωρίς να ξέρουν ότι είναι βιολογικά αδέρφια

Η 31χρονη Τζούλια Τινέτι και η 32χρονη Κασσάνδρα Μάντισον γνωρίστηκαν το 2013 όταν δούλευαν σε ένα μπαρ στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή πρόσεξαν ότι και οι δύο είχαν τατουάζ τη σημαία της Δομινικανής Δημοκρατίας όπου γεννήθηκαν και είχαν υιοθετηθεί από οικογένειες στις ΗΠΑ.

Όπως λέει η Τινέτι, συχνά οι συνάδελφοί τους έλεγαν ότι μοιάζουν πάρα πολύ, λες και είναι αδερφές, αλλά όταν οι δύο γυναίκες σύγκριναν τα χαρτιά της υιοθεσίας δεν βρήκαν κάτι κοινό.

«Τα έγγραφα έλεγαν ότι είχαμε γεννηθεί σε διαφορετικές πόλεις από γονείς με διαφορετικά επώνυμα. Όπως και τα ονόματα των μητέρων μας ήταν διαφορετικά» λέει η Τινέτι, μιλώντας στο Good Morning America.

Όμως οι δύο γυναίκες ένιωθαν ότι είχαν κάτι κοινό. Το 2015 η Μάντισον μετακόμισε στη Βιρτζίνια και οι δύο γυναίκες παρέμειναν φίλες στο Facebook.

Tο 2018, η Μάντισον ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου εντόπισε τον βιολογικό της πατέρα και κάποια στιγμή τον ρώτησε εάν είχαν δώσει κι άλλο μωρό για υιοθεσία.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τη μαμά σου κι εμένα. Οπότε δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι» της είπε ο πατέρας της.

Όταν άκουσε αυτά από τον πατέρα της, η Μάντισον έπεισε την Τινέτι να κάνει τεστ DNA.

Τα αποτελέσματα βγήκαν στις 28 Γενάρη κι έδειξαν ότι οι δύο γυναίκες είναι αδερφές και έχουν τους ίδιους βιολογικούς γονείς.

«Είναι συναρπαστικό. Ειδικά γιατί ήμαστε ήδη φίλες χωρίς να το ξέρουμε» λέει η Μάντισον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γονείς τους είχαν συνολικά 9 παιδιά. Τρία αγόρια και 6 κορίτσια. Με τη Μάντισον και την Τινέτι να είναι οι μόνες που δόθηκαν για υιοθεσία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ