ΗΠΑ: Γυναίκα έλουσε με καυτό νερό τον σύντροφό της και βιντεοσκόπησε τις μαρτυρικές στιγμές

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν μία γυναίκα έριξε στον σύντροφό της καυτό νερό, ενώ τον βιντεοσκοπούσε να ουρλιάζει.

Αφού βιντεοσκόπησε το όλο τραγικό γεγονός, το ανέβασε κατόπιν στα κοινωνικά μέσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας την Τρίτη.

Η Aλέξις Σάικς όχι μόνο δεν τον βοήθησε, αλλά όσο εκείνος ούρλιαζε από τον πόνο καθόταν και κοιτούσε πώς πήγαινε η ανάρτησή της στο Snapchat.

«Νιώθω κάπως άσχημα τώρα γιατί υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού από το πρόσωπο ως τη μέση και τώρα τρέχει στα επείγοντα. Αλλά τι να κάνεις;», έγραψε η 22χρονη, σημειώνοντας με νόημα: «έκλαιγε και με ικέτευε να τον πάω στο νοσοκομείο», όπως έγραψε κάτω από το βίντεο.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Robert Berlin, δήλωσε μάλιστα πως η Sykes είχε κρύψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πριν την επίθεση που σημειώθηκε στις 2 Ιανουαρίου.

Εκείνος κατάφερε να τα βρει και οδήγησε μόνος του ως το πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για τα βαριά εγκαύματά του. Η εισαγγελία δεν παραθέτει κίνητρο για την επίθεση, η Σάικς συνελήφθη ωστόσο στο Μισισίπι στις 19 Ιανουαρίου και εκδόθηκε στο Ιλινόις για να δικαστεί.

vradini.gr


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ