Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 22 Απριλίου 2021 η Αφροδίτη θα χορέψει ένα θερμό χορό παρέα με τον Ουρανό καθώς και οι δύο θα βρίσκονται στις 10ο 14΄ του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι οι ξαφνικές αλλαγές και η ανάγκη να βιώσουμε κάτι το διαφορετικό θα μπουν στο μενού των ημερών.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας οι οποίες, εκτός από ξαφνικές, θα είναι και πολύ καλές γιατί θα έρθουν σαν αύξηση της αμοιβής της δουλειάς σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας τονώσει το ηθικό καθώς θα το θεωρήσετε ως επιστέγασμα της εκτίμησης των ανωτέρων σας προς το πρόσωπό σας. Επιπλέον, η ανάγκη σας για απολαύσεις θα σας ωθήσει να κάνετε αγορές πραγμάτων που θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ευχάριστες, και γιατί όχι ερωτικές, γνωριμίες. Αυτό μάλλον θα σας ωθήσει στο να βελτιώσετε, ακόμα περισσότερο, την εμφάνισή σας αν και η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα τραβάτε τους άλλους όμως τραβάει τις μέλισσες η γύρη. Γενικά πάντως, και επειδή βιώνετε έτσι και αλλιώς μια μεγάλη περίοδο αλλαγών, τολμήστε …να τολμάτε να ζείτε περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα σας προκαλέσει η συνειδητοποίηση των αληθινών σας αισθημάτων και της  έντασης ενός έρωτα που υπάρχει στην ζωή σας. Αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με το γεγονός ότι πρέπει κάτι να κάνετε για αυτό. Ξεκαθαρίστε, λοιπόν, κυρίως με τον εαυτό σας, πως θέλετε να είναι η συνέχεια της συναισθηματικής σας ζωής και πράξτε τα δέοντα. Εξάλλου, καλύτερα να εκφράζεστε παρά να έχετε απωθημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικοποίηση για την δική σας ευχαρίστηση προστάζει για εσάς αυτή η όψη και σας καλεί να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξετε απόψεις, γνώμες και ιδέες. Θα υπάρξουν άτομα με τα οποία θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερη ψυχική επαφή, πράγμα που θα σας χαροποιήσει. Εννοείται ότι συνεχίζει να τρέχει στο μυαλό σας και ένα σχέδιο, για κάποιους κυρίως επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο πλέον έχει γίνει στόχος ζωής.

ΛΕΩΝ

Για εσάς αυτή οι όψη θα φέρει αλλαγές, κυρίως, επαγγελματικές! Κύκλοι κλείνουν με σκοπό να ανοίξουν άλλοι καλύτεροι και εννοείται πολλά περισσότερα υποσχόμενοι. Γενικά, δεν θα πρέπει να φοβάστε τις αλλαγές, τουναντίον, θα πρέπει να τις αποζητάτε γιατί μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσετε, τόσο να ωριμάσετε, αλλά και να εξελιχθείτε σε αυτό που, έτσι και αλλιώς, ήσασταν προορισμένοι να γίνετε. Στα θετικά της όψης είναι και η αυξημένη σας γοητεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς, πλέον, καλείστε να μάθετε να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη άνεση, να είστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι αλλά ωστόσο όχι τόσο αναλυτικοί. Δεν χρειάζεται να «ψειρίζετε την μαϊμού» που λένε. Δείτε αυτή την όψη σαν μια δοκιμαστική περίοδο αλλαγής τρόπου σκέψης που σκοπό της έχει να σας μάθει ότι πρέπει να γνωρίσετε τον κόσμο και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να «φορέσετε τα δικά του παπούτσια» και να κατανοήσετε διαφορετικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η όψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον έρωτα και τα πάθη σας, κάποιοι γιατί τα έχετε αφήσει στην άκρη και αυτά ζητάνε τώρα το μερτικό τους στην ζωή σας, και κάποιοι γιατί έχετε ασχοληθεί τόσο πολύ μαζί τους που δεν έχετε αφήσει χώρο για τίποτα άλλο στην ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή για εσάς αφορά την θεραπεία της ψυχής σας και το γεγονός ότι πρέπει να αφήσετε τους άλλους να πλησιάσουν περισσότερο τον αληθινό σας εαυτό, αυτόν που κρατάτε κρυμμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς με γοργά βήματα εισέρχεστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και γόνιμη για την συναισθηματική σας ζωή, καθώς άνθρωποι με ενδιαφέρων τρόπο σκέψεις και θετική αύρα, σχεδόν, απαιτούν την προσοχή, και γιατί όχι, τον θαυμασμό σας. Κάποιοι από εσάς ίσως καταφέρετε να ξεφύγετε από τα πλοκάμια μιας σχέσης ή μιας κατάστασης που εμπόδιζε την προσωπική σας ανάπτυξη και σας πήγαινε πίσω εξελικτικά. Πιθανά, να σας γίνει και μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα αφορούν κυρίως τον τρόπο που διαχειρίζεστε τον ίδιο σας τον εαυτό σε σχέση με τα άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σας. Η ανάγκη σας να έχετε συναισθηματική ισορροπία και καμία ανοχή στην οποιαδήποτε ψυχική καταπίεση θα σας ωθήσει να αλλάξετε μέχρι και εργασιακό περιβάλλον. Στα θετικά της όψης μπορείτε να βάλετε και την ενασχόλησή σας με την διατροφή και την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετατροπές ή μετακομίσεις θα σας φέρει αυτή η όψη χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα θα αλλάξετε σπίτι ή γραφείο, αν και μπορεί να γίνει και αυτό! Περισσότερο μπορούμε να πούμε ότι αφορά σε αλλαγή εγκαταστημένης νοοτροπίας που έχετε και η οποία δεν σας εξυπηρετεί διόλου. Η δημιουργικότητά σας προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της με 1002 τρόπους εδώ και καιρό, οπότε καλό θα ήταν και εσείς να την τιμήσετε με το να βελτιώσετε αισθητικά το χώρο σας ….για αρχή.

ΙΧΘΥΣ

Θα θελήσετε να τροποποιήσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας στοχεύοντας σε ένα καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Ο τρόπος σκέψης σας δέχεται την εύνοια της όψης και εσείς πλέον προσπαθείτε να τινάξετε από πάνω σας παγιωμένες αντιλήψεις και να δείτε τον κόσμο με μια πιο φρέσκια ματιά. Στο μενού των ημερών μπορείτε να προσθέσετε και ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας χαρίσουν χαμόγελα και την ψυχική ηρεμία που τόσο αναζητάτε.

Για εσάς η όψη αυτή θα φέρει μια έντονη ανάγκη για συναισθηματική ένταση και ένωση. Πιθανά, μέσα σε ένα ντόμινο συμπτώσεων να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα τολμήσει να κάνει τον κόσμο σας ωραιότερο μεν, άνω κάτω δε. Αυτό δεν θα είναι κακό, ίσα ίσα θα είναι μάλλον εξαιρετικά συναρπαστικό. Σε κάθε περίπτωση, θα σας φλερτάρουν και θα σας διεκδικήσουν και εσείς το μόνο που στην πραγματικότητα έχετε να κάνετε είναι να απαλλαχθείτε από προκαταλήψεις και να ενδώσετε.


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ