Η Συρεγγέλα αδειάζει τη Λατινοπούλου

Στο άδειασμα της πολιτευτή της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα τονίζοντας ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ».

Δεν απηχούν κυβέρνηση και ΝΔ

Η κα Συρεγγέλα τοποθετήθηκε για το θέμα με το viral παραλλήρημα για …τρίχες, κυτταρίτιδα και ραγάδες καθώς οι σεξιστικές δηλώσεις της κας Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς των γυναικών έφτασαν μέχρι την Βουλή και συγκεκριμένα την επιτροπή Ισότητας από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία έκανε λόγο για δηλώσεις γεμάτες στερεότυπα και προσβολές, καλώντας την κυβέρνηση να τις απομονώσει.

«Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», ανέφερε η υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής, Μαρία Συρεγγέλα.

Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόεδρος της επιτροπής Άννα Καραμανλή. «Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές» υποστήριξε.

«Είναι αυτονόητο πως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές» σημείωσε η κα Καραμανλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Η Συρεγγέλα αδειάζει τη Λατινοπούλου 1


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ