Η 16χρονη κόρη της Heidi Klum, Leni Klum και ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώρου, Άρης Ραξέφσκι είναι το νέο hot ζευγάρι και το αποκάλυψαν στο Ιnstagram, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

image

image

Συγκεκριμένα με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων, η Leni Klum και ο Άρης Ραξέφσκι επιβεβαίωσαν τους paparazzi που τους είχαν εντοπίσει λίγες μέρες νωρίτερα στο Χόλιγουντ, να τρώνε κάτι πρόχειρο στην καρότσα ενός παλιού φορτηγού GMC.

Η Leni Klum είναι η μεγαλύτερη κόρη της 47χρονης Γερμανίδας supermodel, τηλεπαρουσιάστριας και επιχειρηματία και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μάλιστα έχει ξεκινήσει τη διαδρομή της στο modeling.

Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε ύστερα από τον σύντομο δεσμό της Heidi Klum με τον Ιταλό επιχειρηματία και επί χρόνια ‘’αφεντικό’’ της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε.

image

image

Ο 18χρονος Άρης Ραξέφσκι, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, είναι παίκτης του χόκεϊ στον πάγο και αγωνίζεται με τους Los Angeles Junior Kings. Είναι γιος της Ρωσίδας πριγκίπισσας Ρέας Ραξέφσκι και του Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου –ο οποίος έχει αποκτήσει ακόμη 4 κόρες με άλλες συζύγους.

image

image

govastileto.gr



Πηγή