Ινδία: Άντρας έπνιξε λεοπάρδαλη για να σώσει γυναίκα και παιδί (vid-σκληρές εικόνες)

Ένας κάτοικος της επαρχίας Χαασάν στην πολιτεία της Ινδίας Καρνάτακα έκανε ένα απίστευτο ανδραγάθημα. Πάλεψε με λεοπάρδαλη για να σώσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Ρατζακοπάλ επέστρεφε σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του Τσάντραμα και τον γιο του Κιράν, όταν μια λεοπάρδαλη πήδηξε από τους θάμνους και τους επιτέθηκε.

Σαν ο μικροκαμωμένος άντρας είδε το άγριο ζώο να προσπαθεί να δαγκώσει τη γυναίκα του και τον γιο του, έπιασε την λεοπάρδαλη από τον λαιμό και χρησιμοποίησε τον αγκώνα του για να την χτυπήσει.

Η μεγάλη γάτα ανταπέδωσε τα χτυπήματα και ο άντρας είδε το κεφαλοκλείδωμα σαν τη μόνη λύση να γλιτώσει τη ζωή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι λεοπαρδάλεις στην Ινδία μπορεί να φτάνουν σε μήκος τα 1,4 μέτρα σε μήκος και τα 70 κιλά σε βάρος, όταν πρόκειται για αρσενικά και τα 34 κιλά τα θηλυκά.

Ο Ρατζακοπάλ τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της μάχη και μεταφέρθηκε μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του σε κοντινό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Asianet, στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός για πεινασμένα αιλουροειδή που επιτίθενται σε ζώα.

Η συγκεκριμένη επίθεση λεοπάρδαλης σε κάτοικο είναι η δεύτερη στην Καρνάτακα.

Δείτε το βίντεο – και φωτογραφίες – Προσοχή σκληρές εικόνες:

vradini.gr


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ