Καλογρίτσας: Είχα εντολάρες για ραντεβού με επιχειρηματίες

Με «εντολάρες» του Νίκου Παππά είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας ότι έγιναν τα ραντεβού με τους επιχειρηματίες Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Κοντομηνά στη χθεσινή, απογευματινή κατάθεσή του.

Ο κ. Καλογρίτσας τόνισε «Με εντολάρες. Πήγα στον Μαρινάκη και του είπα “δώσε μου ότι σου είπε ο Νίκος”. Το επιβεβαιώνω. Βεβαίως. Αλήθεια. Πολύ μεγάλη αλήθεια. Και τον Κοντομηνά τον είδα. Με εντολή του Παππά. Γράψτε το: ότι έκανα ήταν εντολές του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες το μεσημέρι τον είχε χαρακτηρίσει ψευδομάρτυρα, ενώ ο κ. Καλογρίτσας σύμφωνα με πληροφορίες έριξε τα «βέλη» του και κατά του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του έφαγε λεφτά και ότι ο ίδιος είναι βουλευτής με τα λεφτά του.

Ο κ. Καλογρίτσας είπε: «Για να πάρουμε φορολογική ενημερότητα προσφύγαμε στα δικαστήρια. Εμένα και τη γυναίκα μου μας έκοψαν και την έξοδο στο εξωτερικό.

Τελικά τελείωσαν τα δικαστήρια και όλοι αθωωθήκαμε και πληρώσαμε καμία 50αρια χιλιάρικα και η γυναίκα μου 1,8 εκατ ευρώ που έγινε αναίρεση. Κι ο γιος μου θα μπορούσε όμως εμείς πληρώσαμε 6,5 εκατ ευρώ επειδή μια παρέα ήθελε κανάλι. 

Μου τα χρωστάτε αυτά κι άλλα. Πολάκη μη φωνάζεις. Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε τα λεφτά. Είσαι βουλευτής λοιπόν με τα λεφτά μου».

Στη συνέχεια ο κύριος Πλεύρης τού ζήτησε να φέρει στην Προανακριτική όλα τα στοιχεία που έχει. Όλα τα μηνύματα, τις ατζέντες και τα email.

«Θα ψάξω να τα βρω. Θα ρωτήσω τη γραμματέα μου. Την έχω σαράντα χρόνια. Διαμαντή Ευθαλία. Την ξέρω από το ΚΚΕ. Την ξέρουν όλοι. Βράχος», είπε.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ