Κεφαλονιά: Νεκρός από έμφραγμα 40χρονος τουρίστας – Τρεις ώρες έκανε να φθάσει το ΕΚΑΒ

Τραγικό τέλος για 40 χρονο τουρίστα της Ασσου. Υπέστη έμφραγμα . Στο χωριό δεν υπάρχει γιατρός, δεν βρέθηκε ούτε ο γιατρός του Φισκάρδου ενώ το ΕΚΑΒ έκανε να φθάσει τρείς ώρες και να παραλάβει πια τη σορό του.  Οι κάτοικοι έκαναν ότι μπορούσαν να τον σώσουν , αλλά χωρίς την βοήθεια από γιατρό ή νοσηλευτή ήταν πολύ δύσκολο να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ για βοήθεια ήταν στο Ληξούρι , λόγω του κλειστού δρόμου εξ αιτίας της γέφυρας του Χειμωνικού, το ασθενοφόρο έπρεπε να κάνει το γύρο της μισής Κεφαλονιάς για να φθάσει στην Ασσο.

Έντρομοι οι φίλοι του άτυχου τουρίστα τον είδαν να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κατοίκων. Ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν γιατί αργεί τόσο το ΕΚΑΒ. Ποιός θα τους απαντήσει;

Αυτή είναι η κατάσταση δυστυχώς. Με ένα ασθενοφόρο να καλυφθεί όλη η Κεφαλονιά η οποία είναι κομμένη στη μέση στο γεφύρι του Χειμωνικού. Πόσα αυτοκίνητα έχουν δοθεί δωρεές στο ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς; Αχρηστα, γιατί το Υπουργειο Υγείας δεν διαθέτει τα πληρώματα.

kefaloniapress.gr


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ