Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν μπορούσαμε να τον καταγγείλουμε για φαντασιώσεις που εξιστορούσε

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε αντικείμενο μιας ακόμη «σύγκρουσης» στη Βουλή. Αυτή τη φορά η κόντρα ήταν ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κλέων Γρηγοριάδη.

Αφορμή ήταν η δήλωση του Κλέων Γρηγοριάδη πως γνώριζε επί 25 χρόνια για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγόρησε γιατί ενώ ήξερε, δεν ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜέΡΑ25 είπε: «Δηλώσατε για τον κ. Λιγνάδη: “τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και είχε παιδεραστικές τάσεις”. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως αντέξατε 25 χρόνια ότι κάποιος είχε παιδεραστικές τάσεις και δεν πήγατε σε κάποιον εισαγγελέα ώστε να προστατεύσετε τα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του. Πιστεύω ότι η δήλωσή σας αυτή σας εκθέτει».

Απαντώντας του, ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του (…) δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Οι φαντασιώσεις, ακόμα και με την κυβέρνησή σας, παραμένουν ελεύθερες. Αν γνώριζε οποιοσδήποτε από εμάς ότι ο κ. Λιγνάδης ή οποιοσδήποτε άλλος εκλεκτός της κυβέρνησής σας προέβαινε σε κατά συρροήν παράνομες πράξεις και μάλιστα αισχρότατες πράξεις, πράξεις από τις πιο επικίνδυνες και ειδεχθείς, να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει όλοι στον εισαγγελέα.

Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και δεν υπήρχε τρόπος να πας στον εισαγγελέα χωρίς να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή κάποιος είχε δείξει ότι είχε κάποιες τάσεις. Εξάλλου, δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης, που εξαπέλυσε επίθεση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τη δήλωσή της πως γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη τρεις μέρες πριν από τον διορισμό του.

To άρθρο Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν μπορούσαμε να τον καταγγείλουμε για φαντασιώσεις που εξιστορούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ