Κούγιας: Τέσσερις αγωνιστικές και 10.000 ευρώ για τις… κατάρες!

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αλέξη Κούγιας για τις… κατάρες στον Κάργα στο ημίχρονο του ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Με «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό δικαστή ο Αλέξης Κούγιας, για όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του αγώνα ΑΕΛΠΑΣ Γιάννινα και αποκάλυψε το Sportime.

O ιδιοκτήτης των «βυσσινί» επιτέθηκε φραστικά με… κατάρες στον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Κάργα, καθώς και σε άλλα δύο μέλη της αποστολής της ομάδας των Ιωαννίνων που βρίσκονταν στον πάγκο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις (4) αγωνιστικές».

sportime.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ