Κρίστιαν Έρικσεν: Σταθερή η κατάστασή του – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται

«Πάγωσε» ολόκληρη η Ευρώπη, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, στο ματς της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία για το Euro.

Τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 29χρονου ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομοσπονδία της Δανίας.

«Τελευταία νέα: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και οι εργαζόμενοι της εθνικής Δανίας έχουν δεχθεί στήριξη και θα συνεχίσουν να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο μετά το χθεσινό περιστατικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις εγκάρδιες ευχές στον Κρίστιαν Έρικσεν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθένα να στείλει τα μηνύματά του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και στην οικογένειά του».

782258 340326b35f aa8c8576397c6cbc

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ