Λαμία: Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής της εφημερίδας “Λαμιακός Τύπος”  Δημήτρης Ρίζος, σε ηλικία 66 ετών. Ο ίδιος εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε το LamiaReport, ο  Δημήτρης Ρίζος έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που αρχικά πήγε καλά, ωστόσο, τις αμέσως επόμενες ημέρες παρουσίασε επιπλοκές.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 12/4, στις 12:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και τα Ιδρύματα της Μητρόπολης Φθιώτιδας. Επίσης ενημερώνει ότι στην κηδεία θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο COVID-19.

H ανάρτηση στον “Λαμιακό Τύπο”: «Πένθος για την οικογένεια του ”Λαμιακού Τύπου ”»

«Έφυγε αναπάντεχα σήμερα από τη ζωή ο Διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας .

Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ιδρύσαν την  εταιρεία “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ” Α.Ε., που  δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα  μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην εδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .

Ο Δημήτρης Ρίζος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας. Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Πηγή: lamiareport.gr

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ