Μίλερ: «Σαν να ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν»

Στο Βερολίνο, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, επικρατώντας 2-0 της Ουνιόν, και ο Τόμας Μίλερ στάθηκε στις περίεργες συνθήκες που επικρατούν πλέον στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δηλώσεις του ο Γερμανός διεθνής επιθετικός τόνισε: «Φτάσαμε με σκοπό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά, όταν παίξαμε με πάρα πολλές μεγάλες μπάλες. Μετά πήγαμε καλύτερα. Με το 1-0 αποκτήσαμε περισσότερη ασφάλεια. Υπήρχε ένα αίσθημα σαν να ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Τώρα έχουμε τέσσερις βαθμούς πλεονέκτημα και προχωρούμε βήμα προς βήμα προς τον μεγάλο στόχο μας.

Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το ματς λόγω του ότι είχαμε να παίξουμε αρκετό καιρό. Βέβαια όλοι το χειριστήκαμε επαγγελματικά. Οταν ξεκίνησε η μπάλα να κυλάει ήμασταν αφοσιωμένοι στο ματς και πουθενά αλλού. Δεν πρέπει να μας επηρεάσουν οι άδειες κερκίδες.

Φυσικά πρέπει να διατηρούμε και αποστάσεις. Αν έχουμε μία σύντομη επαφή, είναι εντάξει. Γίνονται πολλές προσπάθειες για να μην μολυνθούμε. Είμαστε συνεπείς με τους κανόνες και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κανονικά το ποδόσφαιρο τις επόμενες ημέρες. Στη Γερμανία, ανοίγουν καταστήματα σιγά-σιγά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με πειθαρχία».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ