Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όσο και αν μερικές από εσάς συνηθίζετε να αγνοείτε επιδεικτικά αυτή την ημέρα είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι σίγουρα θέλετε να είστε πρώτα απ’όλα όμορφες για τον εαυτό σας!

Παρακάτω θα δείτε μερικά μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσει σε ρομαντικό δείπνο για δύο. Και κάπως έτσι, μπορείτε και να ξεσηκωθείτε έστω και ελάχιστα μέσα στην καραντίνα!

Από τα κλασικά κόκκινα χείλη μέχρι τα εύκολα smokey eyes και το το glitter συγκεντρώσαμε τις πιο ονειρεμένες και πρωτότυπες προτάσεις μακιγιάζ.

Hung Vanngo

 

Τα κόκκινα χείλη για τον Άγιο Βαλεντίνο δεν είναι κάτι ούτε καινοτόμο ούτε επαναστατικό. Ωστόσο, αποκτούν εντελώς άλλη αξία όταν τα προτείνει ο προσωπικός makeup artist της Selena Gomez. O ίδιος μας προτείνει να τα σετάρουμε με ένα smudged μακιγιάζ ματιών με ανοιχτούς τόνους και ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν

Sir John

O makeup artist της Beyonce πρόσφατα ανέβασε αυτό το βίντεο στο Instagram του από πρόσφατο masterclass του. Το συγκεκριμένο makeup συνδυάζει glittery σκιά και σκούρα berry χείλη με glossy υφή και πολύ άνετα θα μπορούσαμε να το δούμε να στέκεται ως Valentine’s makeup.

90s Contour

image

Εάν θέλετε να δώσετε ένα ρετρό twist στο μακιγιάζ σας, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο γήινους τόνους, όπως το σκούρο καφέ ή το μπορντό. Για παράδειγμα, βάψτε τα χείλη σας σε bold αποχρώσεις και κάντε ένα διακριτικό contouring για να ολοκληρώσετε το makeup σας.

Get Glowy

image

Το ροζ στοιχείο στο μακιγιάζ και οι λάμψεις είναι τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός V-day makeup , αφού οι pink τόνοι πάνε σε όλες και γλυκαίνουν το πρόσωπο αμέσως. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ ή και να βάλετε κάποιο pink lipgloss που θα δώσει κι έξτρα λάμψη στο πρόσωπο.

Ewa Cieszkowska

 

Αν φοβάσαι να συνδυάσεις έντονο χείλη με έντονα μάτια, αυτό εδώ το μακιγιάζ θα σε κάνει να το σκεφτείς διπλά γιατί το αποτέλεσμα είναι και πολύ sexy και καθόλου… περίεργο.




agrinio24.gr