Μακρινίτσα: Ανατριχιαστικά τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, αναφορικά με το πώς έχασαν τη ζωή τους τα δύο αδέλφια στη Μακρινίτσα.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο θάνατος της 28χρονης πρώην συζύγου του δράστη και του 31χρονου αδελφού της οφείλονται σε καθοριστικά χτυπήματα στην καρδιά, τα οποία δέχτηκαν από τον δράστη.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα προκαλούν αίσθηση, αφού φαίνεται ότι ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει.

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, περιγράφονται ακόμα τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως, δεν ήταν τα μοιραία.

Τα μοιραία πλήγματα, όπως τονίζει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έγιναν με το μήκους 25 εκατοστών μαχαίρι το οποίο εισχώρησε και η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση. Μάλιστα, είναι κάτι που παρατηρήθηκε και στα δύο θύματα.

Σχετικά με τα τραύματα στην καρδιά, «τα χτυπήματα σε βάρος των δύο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ