Αρχική Αθλητισμός Μαρτίνς: Ο απολογισμός των φιλικών στην Αυστρία (vid)

Μαρτίνς: Ο απολογισμός των φιλικών στην Αυστρία (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον απολογισμό για τα φιλικά στην Αυστρία, στάθηκε στους τραυματισμούς, αλλά και την εικόνα των νεαρών παικτών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Κραϊόβα στο 6ο και τελευταίο φιλικό στην Αυστρία. Γυρίζει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και τον απολογισμό του, στην κάμερα της NOVA.

Αρχικά μίλησε για το φιλικό: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον. Παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια. Στο β’ δεν παίξαμε τόσο καλά λόγω κούρασης και ζέστης. Αλλά δείξαμε καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να δούμε και την κούραση στο β’».

Στην συνέχεια ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον Κρίστινσον: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής δικός μας. Τον υπολογίζουμε. Μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με τη χώρα του και είναι εδώ να παλέψει για μία θέση».

Για το 10ήμερο στην Αυστρία και τα 6 φιλικά: «Είχαμε θετική εικόνα. Ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία. Αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα. Διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας. Μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά.

Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Στο τέλος ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τους πολλούς νεαρούς και αν είναι η δική τους προετοιμασία: «Θα έλεγα ότι είναι μία προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες. Αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά. Δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας. Γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ