Μηταράκης: Στην Κύπρο αύριο – Τι συναντήσεις θα έχει

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο (9 Απριλίου) ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο κ. Μηταράκης θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή και του αναπληρωτή προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Χάρη Γεωργιάδη.

Ακολούθως θα επισκεφθεί τα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης, θα παραχωρήσει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το μεσημέρι, ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Νίκο Νουρή, με θέμα συζήτησης τη διαχείριση του ροών στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’.

Τέλος, το απόγευμα θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού με θέμα «Μεταναστευτικό, μια συνεχής πρόκληση». Η εισαγωγική ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα συζήτηση μεταξύ του Νότη Μηταράκη και του Νίκου Νουρή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


vradini.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ