Μπαρτσελόνα: Κρατάει Μέσι με όρο απόκτησης του Χάαλαντ

Σύμφωνα με καταλανικά μέσα ο Ζοάν Λαπόρτα έχει σκοπό να κρατλησει για πάντα στην ομάδα του τον Μέσι. Όπως αποκάλυψε το Radio Catalunya, ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο καταλανικό μέσο, η προσφορά είναι αρχικά χαμηλότερη οικονομικά σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιό του, αλλά σταδιακά οι απολαβές του αυξάνονται και συν τοις άλλος δίνεται στον Αργεντινό άσο η δυνατότητα να συνεχίσει ως πρεσβευτής της «Μπάρτσα» μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Το μεγαλύτερο ωστόσο ενδιαφέρον είναι πως όπως φαίνεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί επίσης να πείσει τον Λιονέλ Μέσι, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού μεταξύ των αιτημάτων του, ο Μέσι έχει καταστήσει σαφές ότι πέρα από το οικονομικό ζήτημα, επιδιώκει να υπάρχει ένα σημαντικό αθλητικό έργο με υψηλούς στόχους.

Και μπορεί ο Αργεντινός να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, όμως φήμες τον θέλουν να εμφανίζεται πιο «διαλλακτικός» από ότι ήταν λίγους μήνες νωρίτερα, όπου είχε βρεθεί με τον ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ