Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Με ανάγκασαν να πάρω λίθιο

Η πασίγνωστη σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου ότι οι γονείς της καθώς και ομάδα της την ανάγκασαν να πάρει λίθιο παρά τη θέλησή της, αφού ανακοίνωσε δημοσίως ότι πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Η ποπ σταρ κατέθεσε χθες κατά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας στο Λος Άντζελες, σε μια στιγμή ορόσημο για την μάχη κατά της κηδεμονίας του πατέρα της. Ο Τζέιμι Σπίαρς έχει τον έλεγχο της καριέρας και της ζωής της από το 2008, καθώς προηγούμενη δικαστική απόφαση έδωσε στον πατέρα της, τον έλεγχο της περιουσίας της, της καριέρας της και άλλων πτυχών της προσωπικής της ζωής.

«Το λίθιο είναι πολύ δυνατό, είναι ένα εντελώς διαφορετικό φάρμακο από αυτό που είχα συνηθίσει», είπε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας,

«Είναι ένα ισχυρό ναρκωτικό. Ένιωθα ζαλισμένη, μεθυσμένη, δεν μπορούσα καν να συνομιλήσω με τη μαμά ή τον μπαμπά μου για οτιδήποτε».

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι έξι διαφορετικές νοσοκόμες επισκέφτηκαν το σπίτι της για να την παρακολουθούν και να διασφαλίζουν ότι παίρνει το φάρμακο για ένα μήνα, ενώ δεν της επιτρεπόταν να πάει πουθενά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Σπίαρς ζητά τον τερματισμό της «καταχρηστικής» κηδεμονίας και ζητά από το δικαστήριο να της δώσει τον έλεγχο επί των προσωπικών και περιουσιακών της υποθέσεων

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στην εμπειρία της υπό τη κηδεμονία και τον έλεγχο του πατέρα της στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. 

«Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη, είναι τρελό. Και είμαι με κατάθλιψη », είπε ο Σπίαρς θυμωμένη.

Μία από τις πιο οδυνηρές πτυχές της μαρτυρίας της ήταν το γεγονός ότι η ομάδα της και ο πατέρας της φέρεται να μην ήθελε να μείνει έγκυος με άλλο παιδί.


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ