Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Ο νέος «SKORPIOS» του Ρώσου μεγιστάνα κόστισε 20 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ απέκτησε ένα νέο αγωνιστικό σκάφος, το οποίο του στοίχισε τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ρώσος κροίσος είχε παραγγείλει ένα νέο αγωνιστικό σκαρί που θα του εξασφαλίσει ακόμη πιο πολλά κύπελλα στους διεθνείς αγώνες που συμμετέχει με την ομάδα του «SKORPIOS». Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να κατασκευαστεί το 43 μέτρων σκάφος το οποίο παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στον ιδιοκτήτη του.

image

Ήδη αυτό το διάστημα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προετοιμάζει την ποδοσφαιρική ομάδα του τη Μονακό για τη νέα σεζόν, αλλά και το πλήρωμά του για τους αγώνες που θα πραγματοποιήσουν. Παράλληλα είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον σύμβουλο της οικογένειας Σεργκέι Τσερνίτσιν ο οποίος τον ενημερώνει και για την πορεία των έργων στο Σκορπιό όπου αναμένεται να δημιουργηθεί ένα πολυτελές θέρετρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg οι επενδύσεις των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, όπως ο Τζέφ Μπέζος, αλλά και του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, επεκτείνονται στην κατασκευή πολυτελών θαλαμηγών. Απλά ο Ρώσος κροίσος αποφάσισε να επενδύσει σε αγωνιστικό σκάφος το οποίο θα του φέρει και διακρίσεις στο αγαπημένο σπορ την ιστιοπλοϊα.

image

govastileto.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ