Οι δυο γνωστοί ποδοσφαιριστές που επενδύουν σε εταιρεία κάνναβης

Ο Μάριο Γκέτσε και ο Αντρέ Σούρλε σκέφτονται επιχειρηματικά και σχεδιάζουν να κάνουν επενδύσεις σε εταιρείες κάνναβης με 20 εκατομμύρια λίρες.

Οι δύο Γερμανοί ποδοσφαιριστές και φίλοι έχουν γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένοι να μετατρέψουν την προσοχή τους στην κάνναβη αφού επενδύουν στο Sanity Group, μια εταιρεία του Βερολίνου που καλλιεργεί ιατρική κάνναβη.

Ο Μάριο Γκέτσε και ο Αντρέ Σούρλε συνεργάζονται στον επιχειρηματικό κόσμο, επενδύοντας σε μια εταιρεία κάνναβης. Άλλωστε, ο Σούρλε είναι πρώην ποδοσφαιριστής αφού αποσύρθηκε το καλοκαίρι, ενώ ο Γκέτσε συνεχίζει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν.

Οι Γερμανοί άσοι έχουν τοποθετήσει κεφάλαια στην εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 και έχει έδρα το Βερολίνο. Το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον πόνο, να ανακουφίσει το άγχος και να βοηθήσει στην ανάρρωση.

Σύμφωνα με τη Bild, κορυφαίος εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι βρίσκονται σε στενή επαφή με τους Σούρλε και Γκέτσε από τις αρχές του 2020, με μια επένδυση εκκίνησης 20 εκατομμυρίων λιρών.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ