Ακόμα μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στην επόμενη δοκιμασία την ακολούθησε η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ωστόσο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στις τρεις παίκτριες είχε το τηλεοπτικό κοινό. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

Το πρωί της Παρασκευής η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τι έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Και πριν σε ξενοδοχείο ήταν, ηλιοθεραπείες έκανε η κοπέλα, δεν έκανε και τίποτα. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε.

Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

govastileto.gr



Πηγή