Ολυμπιακός: Άρεσε και σκόρπισε χαμόγελα ο Κρίστινσον

Μία από τις θέσεις που ο Ολυμπιακός κοιτάει κάθε χρόνο να ενισχυθεί είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Το καλοκαίρι όμως, αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Ζοσέ Σα, δεν θα χρειαστεί η ομάδα να κάνει κάποια κίνηση για τη θέση αυτή.

Διότι οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν πως ο Κρίστινσον είναι σε θέση να ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις των Πειραιωτών. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League. Μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Αρκάδες, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για την ομάδα του.

Αυτό το οποίο άρεσε αρκετά στους «ερυθρόλευκους» ήταν η σταθερότητα που επέδειξε στις εξόδους του, αλλά και στις γενικότερες αντιδράσεις του στο παιχνίδι.

Ο Κρίστινσον σκόρπισε χαμόγελα στους Πειραιώτες και ιδιαίτερα στον Πέδρο Μαρτίνς. Διότι είναι παίκτης τον οποίο εμπιστεύεται και του αρέσει αρκετά. Αυτό που αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, είναι η επαγγελματικότητα που βγάζει ο Κρίστινσον.

Δεν έχει παίξει σε πολλά ματς φέτος, διότι έχει μπροστά του τον Σα, ενώ υπήρξαν και φορές που προωθήθηκε ο νεαρός Τζολάκης. Ωστόσο ο Κρίστινσον δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και στα αποδυτήρια.

Μαζί με αυτό το στοιχείο, αλλά και το γεγονός πως δείχνει αγωνιστικά ότι μπορεί να ανταποκριθεί, κερδίζει πολλούς πόντους για τη νέα σεζόν.

sportime.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ