Αρχική Αθλητισμός Ολυμπιακός: Πρόταση στην Άρσεναλ για Ρις Νέλσον

Ολυμπιακός: Πρόταση στην Άρσεναλ για Ρις Νέλσον

Ο Ολυμπιακός έγινε ξανά θέμα στην Αγγλία αναφορικά με τον Ρις Νέλσον όπου αναφέρθηκε πως έκανε πρόταση στην Άρσεναλ.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι να παραχωρηθεί από τους «κανονιέρηδες». Αλλά αρκεί πρώτα να ανανεώσει. Γιατί του έχει μείνει ένας χρόνος συμβολαίου.

Κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα ο Νέλσον. Και ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάπου εδώ μπαίνει ξανά ο Ολυμπιακός. Με βάση τα δημοσιεύματα που υπάρχουν από το νησί για πρόταση στην Άρσεναλ.

Σε αυτά αναφέρεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους για τον Νέλσον. Κατέθεσαν πρόταση, χωρίς να γίνεται γνωστό αν πρόκειται για δανεισμό ή για κανονική αγορά.

Βέβαια υπογραμμίζεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμά περισσότερο τον Κέβιν Ενκουντού. Και για το λόγο αυτό υπάρχουν επαφές και με την Μπεσίκτας.

Ο Ρις Νέλσον έπεσε στο τραπέζι των μεταγραφικών συσκέψεων αρχές του καλοκαιριού. Με τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Σωκράτη να είναι υπέρμαχοι.

Είναι μια δύσκολη περίπτωση. Επειδή στην Άρσεναλ δεν θέλουν να τον χάσουν έτσι απλά. Ο Μίκελ Αρτέτα δεν τον έχει στα πλάνα του. Ωστόσο πρόκειται για έναν νεαρό που έχει πολλά να προσφέρει. Διαθέτει ικανότητες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και σε άλλους εξτρέμ. Που έχουν κάνει την σχετική διεργασία. Και περιμένει πριν να πάρουν την τελική απόφαση γι’ αυτόν που θα κυνηγήσουν περισσότερο.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ