Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας;

Στις 16 Απριλίου 2021 ο φωτεινός Ήλιος από τις 26ο 47’ του Κριού θα συναντήσει σε όψη τετράγωνου τον σκοτεινό Πλούτωνα που βρίσκεται στις 26ο 47’ μοίρες του Αιγόκερω.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπρόσωπους του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή:  ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαήμερου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη,  σε αυτά τα ζώδια ή σε αυτό το δεκαήμερο.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Τέλος εποχής, θα σημάνει, για πολλούς από εσάς σε σχέσεις σας, κυρίως επαγγελματικές. Το ενδεχόμενο να καταπιέζεται η προσωπικότητά σας μέσα σε περιβάλλοντα τοξικά και με ανθρώπους υπονομευτικούς απέναντι σας είναι μεγάλο. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που εποφθαλμιούν δικές σας κατακτήσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αφήσετε να σας παρασύρουν σε υπόγειες αντιπαραθέσεις και έτσι να σας κάνουν να υιοθετήσετε άσχημες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην δική σας περίπτωση, οι αλλαγές θα έρθουν κυρίως στα βαθιά και εδραιωμένα πιστεύω σας. Πρωτόγνωρες καταστάσεις θα αλλάξουν τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις σας,  κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό μια και είναι μέρος της γενικότερης εξέλιξής σας. Εσείς ειδικά, από την στιγμή που μπήκε και ο πλανήτης Ουρανός στον ζώδιο σας, δηλαδή από το 2018, έχετε μπει σε ένα μεγάλο ταξίδι αλλαγών κάτι που μπορεί να έρχεται κόντρα στην σταθερή σας φύση αλλά που όμως είναι απαραίτητο για την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, σε σχέση πάντα με διαπραγματεύσεις σας με το δημόσιο και με τράπεζες, με σκοπό να πετύχετε καλύτερους όρους αποπληρωμής υποχρεώσεών σας. Κληρονομικά θέματα ίσως σας απασχολήσουν η μοίρασμα περιουσίας και καλό θα ήταν να προσέχετε σχετικά προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή σε ανθρώπους που δηλώνουν σύμμαχοι και συνεργάτες μπροστά σας αλλά, με το που γυρνάτε την πλάτη, αλλάζουν ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στα έγγραφα και στα συμφωνητικά  στα οποία βάζετε την υπογραφή σας γιατί μπορεί να μην είναι τόσο υπέρ σας όσο φανταζόσασταν. Εκεί, στα μικρά μικρά γράμματα στο τέλος, εκείνα που νομίζετε ότι δεν έχουν και τόσο σημασία αλλά που τελικά ίσως κρύβουν και τις μεγαλύτερες παγίδες. Κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις σε σχέσεις σας που θα σας ταράξουν από τη μια αλλά από την άλλη θα σας ωθήσουν να δείξετε σε κάποιους την πόρτα εξόδου.

ΛΕΩΝ

Ευκαιρία να κόψετε κακές συνήθειες, είτε αυτές είναι τοξικές σχέσεις, είτε αυτές είναι τοξικά, για την υγεία σας, φαγητά. Ξέρετε, στην μια περίπτωση κάνετε κακό στην ψυχή σας και στην άλλη περίπτωση κάνετε κακό στο σώμα σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αφήνετε  αυτό να συμβαίνει σε εσάς. Επίσης, έχετε να αντιμετωπίσετε και αλλαγές στην καριέρα σας, καθώς θα αποφασίσετε να κλείσετε μια και καλή πόρτες τις οποίες έπρεπε να έχετε κλείσει πολύ καιρό τώρα. Γιατί και μια κακή εργασιακή σχέση, τοξική είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή να δώσετε σε θέματα που θα αφορούν τα παιδιά σας και τις κόντρες σας μαζί τους. Αυτές οι μέρες θα είναι λίγο δύσκολες με την έννοια ρήξεων στις μεταξύ σας σχέσεις καθώς,  ίσως υιοθετήσετε μια περισσότερο καταπιεστική συμπεριφορά απέναντί τους πράγμα που αυτά θα το εκλάβουν ως διάθεση κυριαρχίας στα συναισθήματά τους. Το ίδιο, φυσικά, μπορεί να συμβεί και σε άλλες σχέσεις σας, ειδικά τις ερωτικές και εκεί τα πράγματα θα είναι κομματάκι πιο δύσκολα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Αποφασίστε να αποδεσμεύσετε τον εαυτό σας από το παρελθόν που τόσο σας έχει πονέσει και ταλαιπωρήσει τελευταία. Ειδικά αν κάποιοι από εσάς έπρεπε να παλέψετε με απώλειες φυσικές η ψυχικές, οι οποίες λειτούργησαν σαν εφιάλτες στον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Πολεμήστε, όσο και αν αυτή η λέξη έρχεται κόντρα με την ευαίσθητη φύση σας, τα φαντάσματα του παρελθόντος σας και βρείτε τις ισορροπίες σας και τα πατήματα σας. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε και με κληρονομικά ζητήματα ή αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να ήρθατε αντιμέτωποι με προβληματικές συμπεριφορές ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας. Αδέρφια ή ξαδέρφια με τα οποία έπρεπε να βρείτε κοινές λύσεις σε προβλήματα που είχατε αλλά που τελικά σας οδήγησαν σε δρόμους περίεργους με τρόπο ίσως όχι και τόσο ξεκάθαρο. Ή ακόμα και κακή συνεννόηση με άτομα που βλέπετε σε καθημερινή βάση όπως γείτονες ή συνάδελφοι σας. Ότι και να έγινε, ή συνεχίζει, για κάποιους να γίνεται, αφήστε το πίσω σας και μην αφήσετε κανένα να σας παρασύρει στην προσωπική του καταιγίδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά είναι τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, και μάλιστα άμεσα, γιατί ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να πάρουν πράγματα που δικαιωματικά ανήκουν σε εσάς. Αν πάλι, κάποιοι από εσάς έχουν. ας πούμε, μία αδυναμία στα τυχερά παιχνίδια θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα, καθώς το τζογάρισμα, είτε μιλάμε για την τσέπη σας και τα χρήματά σας, είτε μιλάμε για την καρδιά σας και τα συναισθήματά σας, δεν θα σας βγει σε καλό. Δώστε παραπάνω προσοχή επίσης στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε θα αφορούν στον τρόπο που εσείς αντιμετωπίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό ή που ίσως αφήνετε να σας αντιμετωπίζουν οι σχέσεις σας, οποιουδήποτε τύπου. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε δραστικές σωματικές μεταβολές, μπορεί να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας, και με τα όρια σας, κόντρα σε άτομα, ακόμα και μέσα από το πολύ στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Ακόμα, μπορεί να αποφασίσετε να σταματήσετε να ανέχεστε τοξικές συμπεριφορές, ειδικά αν αυτές προέρχονται από τον ίδιο τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακούστε την φωνή της ψυχής σας και πράξτε ανάλογα. Σταματήστε να αυτοπαγιδεύεστε μέσα σε φόβους και ενοχές και αναζητήστε το καλύτερο κομμάτι σας. Βουτήξτε στα βάθη του προσωπικού σας Άδη και φέρτε στην επιφάνεια όλες τις λαμπερές πολύτιμες πέτρες που θα βρείτε εκεί. Μην αφήνετε κανένα να σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αξίζετε ή ότι δεν είστε ακριβώς αυτό που δηλώνετε. Αφήστε πίσω σας όλα αυτά και μην είστε πλέον εχθρός του εαυτού σας αλλά γίνετε ο καλύτερος φίλος και σύμβουλός του.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η όψη, για εσάς, θυμίζει λίγο ένα στίχο του Ρέμου που λέει «Τί ήμουνα για σένανε, τί ήσουνα για μένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε» μόνο που θα αφορά κυρίως κοινωνικές σας σχέσεις.  Θα κληθείτε λοιπόν να επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις προσπαθώντας να εμβαθύνετε. Ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας;  Ποιοι κοιτάνε το δικό τους συμφέρον αδιαφορώντας για εσάς;  Μήπως τελικά οι σχέσεις σας μαζί τους ήταν απλά επιδερμικές; Αναζητήστε λοιπόν ουσιαστικές σχέσεις συμβατές με εσάς και την ψυχή σας.

Πηγή: myastro.gr, govastileto.gr


agrinio24.gr