Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια»!

Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. «Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

Στην ίδια συνέντευξη και στο ίδιο μέρος αυτής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε με θάρρος ξεκάθαρη θέση για το κύμα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. «Δεν πέφτω από τα σύννεφα» ομολόγησε ο παρουσιαστής τονίζοντας πως ουδέποτε έχει εκμεταλλευτεί έως και σήμερα την θέση του για να φλερτάρει.

Ο παρουσιαστής επίσης αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην οικονομική του καταστροφή και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ. Τα τελευταία 4-5 χρόνια με έτρεφε κανονικά ο αδερφός μου. Μου έδιναν τα πνευματικά δικαιώματα και μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Ότι έπαιρνα κατασχόταν. Ήρθε ο αδερφός μου με τη γυναίκα του, μου είπε δεν θα πεθάνουμε, όσο έχω χρήματα, αυτό που θα έκανες κι εσύ θα το κάνω κι εγώ.

Τον πρώτο μήνα μου έδωσε 2.500 ευρώ. Το 2.500 μειώθηκε, κάποια στιγμή και με την αρρώστια του και με την κρίση έφτασε να είναι ο βασικός, μετά τα 500 ευρώ. Τον Ιούνιο μου είπε “δεν έχω τίποτα”. Του είπα “μην ασχολείσαι”. Έμεινα όλο εκείνο το διάστημα χωρίς ευρώ.

Είχα αρκετό καιρό που ζω με τα ελάχιστα. Ευχαριστήθηκα πράγματα περισσότερα από όταν είχα λεφτά. Μπορεί να μην μπόρεσα να κάνω αγορές, ή να μην είχα κινητό. Έπαθα τίποτα; Δεν έπαθα τίποτα. Ήταν κάποια πράγματα που με πόναγαν, όπως ότι δεν πήγαινα στο νησί μου στη Μήλο.

Μπήκα σε μια εταιρεία με στούντιο, έβαλα την υπογραφή μου και άρχισαν οι κατασχέσεις και με πήρε η μπάλα. Μου τα πήραν όλα κι εγώ καθόμουν σαν τον βλάκα. Ο τρόπος μου για να συνεργαστώ και να εξυπηρετήσω… Κάθε μήνα με έπαιρναν 10 και στους 5 έδινα τεράστια ποσά. Έδινα πάντα δανεικά, το 99% ήταν αγύριστα. Δύο άνθρωποι με βρήκαν και ήταν μικρά ποσά.

Αν μετρήσω τα 5 εκατομμύρια που έχω δώσει τα δάχτυλα των χεριών μου θα τα περάσω γρήγορα. Δεν τα ζήτησα ποτέ στα δύσκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έχουν φερθεί τόσο δοτικά που δεν θα χαλάσω αυτό το πράγμα επειδή κάποιος μου την έκανε» τόνισε και συνέχισε για το αν υπήρξαν άνθρωποι που θέλησαν να τον βοηθήσουν:

Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, κλείστηκα στον εαυτό μου. Ποτέ μου δεν έπαθα κατάθλιψη. Δεν ήθελα να το περνάω στον άλλον, το είπα σε 5-6 δικούς μου. Υπήρξαν μερικοί που με πήραν και μου είπαν ό,τι λεφτά θέλω να μου τα δώσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ξεκούδουνος και ήταν μέσα σε αυτούς. Με πήρε δύο φορές επιμένοντας. Υπήρξαν άνθρωποι που ήρθαν και 3-4 φορές και μου χτύπησαν το κουδούνι. Δεν λύγισα από αυτό το πράγμα. O γιος μου ήταν το στήριγμά μου. Αντλούσα δύναμη από αυτόν» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.



Πηγή