Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες προοριζόταν για άλλο ρόλο-έκπληξη στη σειρά

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο νεαρός ηθοποιός στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στο ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες ως «Μπάμπης», ενώ αποκάλυψε πως στον πρώτο κύκλο προοριζόταν για άλλον ρόλο.

«Χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν η Μιράντα Ρωσταντή, η καταπληκτική αυτή casting director και μου λέει πως έχει προκύψει ένας ρόλος για τον πρώτο κύκλο και ήθελαν να πάω να με δουν. Πάω στο καστ, δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραση και πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Μου λένε πως ο ρόλος είναι του Ιορδάνη, που μπήκε για δεκαπέντε επεισόδια και πουλούσε κάτι υφάσματα. Φεύγοντας με παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα για να μου πει πως θα συνεργαστούμε, αλλά εγώ της απάντησα πως δεν ήξερα. Πήρα τον χρόνο μου μια μέρα, την παίρνω να της πω να συνεχίσουμε αλλά μου λέει πως “δυστυχώς Γιαννάκη μου, πίεζε ο χρόνος και βρήκαμε ένα άλλο παιδί”. Μετά από κάποιους μήνες με παίρνει και μου λέει πως προέκυψε ένας άλλος ρόλος, του Μπάμπη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πέρασα πέντε, έξι καστ για το ρόλο αλλά στο τελευταίο που πήγα, θα ήταν και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μαζί, είχαμε μείνει εγώ και άλλο ένα παιδί. Βλέπω πίσω στο κυλικείο τον Βαγγέλη, τον χαιρετάω και μου εύχεται καλή επιτυχία. Αρχίζουμε μια κουβέντα όσο πίναμε τον καφέ μας, λες και γνωριζόμασταν δέκα χρόνια. Από τότε έχω μπει στο σπίτι του, γνώρισα την γυναίκα του, γνώρισα το παιδί του, γνώρισα τον ίδιο».

newsbeast.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ