Παράσχος: «Να ξεκινήσει και η Football League»

Ένα ακόμη διπλό έκανε ο Απόλλων Σμύρνης και ο Γιώργος Παράσχος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος για τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαρκώς κάνει βήματα προς τη σωτηρία και φαίνεται πως δεν θα μπλέξει. Στα αξιοσημείωτα, όμως, ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν ξέχασε και τι συμβαίνει στην τρίτη επαγγελματική κατηγορία.

Αρχικά ο Παράσχος είπε στη Nova: «Καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειπε η τύχη και κάποια σφυρίγματα. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά όσοι έπαιξαν ήταν καλοί. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πλέον μπορούμε να σκεφτόμαστε όχι τις τελευταίες θέσεις αλλά για λίγο ψηλότερα. Η ομάδα έχει μέλλον και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Από την στιγμή που η ΑΕΛ ρίσκαρε και έβγαλε τον Ζίζιτς, πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάτι ακόμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Για το ρεκόρ εκτός έδρας νικών σχολίασε πως «τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από την μιζέρια και την απομόνωση».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ