ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Οριστική η αναβολή της αναμέτρησης

Η Super League ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (6/5) ότι η σαββατιάτικη (8/5) αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης αναβάλλεται οριστικά.

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και επίσημο, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ το προσεχές Σάββατο (8/5).

Μετά τα πέντε κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές που προέκυψαν μετά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας

«Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

sportime.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ